Onze missie

OpenSkies wil Nederland en de wereld de ogen openen voor de liefde van Jezus. Wij verkennen een leven dat zich buiten de muren van beperkende religie afspeelt en we nodigen mensen die bijvoorbeeld uitgebrand zijn door het volgen van een kerk, om met ons rust te vinden in Hem.

Onze geschiedenis

OpenSkies ontstond in 2014 in Ierland toen een Iers gezin een profetische ervaring had. Zij verlangden ernaar, Gods goedheid te ervaren op deze aarde. Wij als Events4Christ hebben OpenSkies de afgelopen jaren bezocht en we zijn er van overtuigd dat ons land een aanbiddingsbijeenkomst als deze nodig heeft. We begonnen de eerste gesprekken hierover in 2015 en zijn nu eindelijk klaar voor de start met het OpenSkies Worship Festival NL 2017.

Ons team

JACCO & SIEBREN VERBURG
JACCO & SIEBREN VERBURGFestival directie
Siebren stichtte Events4Christ en werkt al 30 jaar aan christelijke evenementen. Drie jaar geleden nam zijn zoon Jacco zijn taken over. Jacco leidt nu het evenementenbureau Events4Christ.
Contact
THE MCNEILLY FAMILY
THE MCNEILLY FAMILYOprichters van OpenSkies
Het gezin Mcneilly uit Noord-Ierland richtte OpenSkies op in 2014 na een profetische ontmoeting met God. Paul en Lorraine en hun kinderen Joel en Amy werken al vele jaren in de groeiende aanbiddingsbeweging in Ierland.
Contact
AL SERGEL
AL SERGELContactpersoon artiesten
Al leidt de TamTam Group; een boekings- en managementbureau voor een keur aan artiesten waaronder Jason Upton en Housefires. De TamTam Group is een kleinschalig, artiest-gericht management kantoor dat de door haar vertegenwoordigde artiesten bijstaat met professionele evenementen planning, boekingen, management en andere diensten.

Onze visie voor de toekomst

We zijn begonnen als klein festival in Ierland dat ontstond door een droom die God in onze harten legde. Nu kijken we uit naar de toekomst en we hebben grootse verwachtingen en een geloof dat God met ons is. Wij geloven dat Hij een hernieuwde aanbiddings- en gebedsbeweging wil zien over de hele wereld. Hiertoe willen wij de lokale kerk dienen in welk land of gebied het OpenSkies Festival ook geplant wordt. Met en door die lokale kerk helpen we onze cultuur ten goede te veranderen.