Line-up OpenSkies Worship Festival 2017

De eerste namen zijn bekend. Houd deze pagina in de gaten voor meer!

BEVESTIGD (scroll verder voor meer informatie)

  • HOUSEFIRES
  • UNITED PURSUIT
  • ANDREW EHRENZELLER
  • CHRIS MCCLARNEY
  • JASON UPTON
  • KRISTENE DIMARCO
  • HUNTER THOMPSON
  • RIVERS & ROBOTS
  • NATHAN JESS

Housefires

SCHRIJVERS VAN ‘GOOD GOOD FATHER’ en ‘COME TO THE RIVER’
SCHRIJVERS VAN ‘GOOD GOOD FATHER’ en ‘COME TO THE RIVER’
Housefires werd gevormd door een groep musici uit Atlanta, Georgia. Samen vormen zij een aanbiddingsband die in rap tempo bekend werd om haar bezielde muziek, waarin spontaniteit en diepe emotie elkaar vinden in aanbidding. De groep is onder andere verantwoordelijk voor de populaire liederen ‘Good Good Father’ en ‘Come To The River’. “Wij hopen dat deze liederen een vlam doen ontbranden in mensen; een vlam die helder mag schijnen in de huizen, waar ook ter wereld!” aldus de band. We zijn blij met de komst van Nate Moore en Tony Brown van Housefires dit jaar!

Jason Upton

SCHRIJVER VAN 'IN YOUR PRESENCE' EN 'FREEDOM REIGNS'
SCHRIJVER VAN 'IN YOUR PRESENCE' EN 'FREEDOM REIGNS'
Jason Upton is een singer/songwriter met een voorgangershart. Of hij nu mensen in aanbidding leidt met zingen of spreken; hij wil het Vaderhart van God laten zien. Zijn liederen en boodschap laten een leven zien dat in volledige overgave aan God, familie en vrienden geleefd wordt. De aanbiddingsleider staat bekend om zijn unieke stijl. Aanbidding, spontane zang of gebeden, instrumentale muziek, gedichten, korte overdenkingen… het heeft allemaal een plek in Jason’s muziek. De stijl waarmee hij dit alles brengt, wordt regelmatig vergeleken met die van Bethel Music en Keith Green.

United Pursuit

SCHRIJVERS VAN 'SET A FIRE' EN 'BREAK EVERY CHAIN'
SCHRIJVERS VAN 'SET A FIRE' EN 'BREAK EVERY CHAIN'
We are so pleased to have the guys from United Pursuit returning this year! They are a worship movement from Knoxville, TN with a passion for spontaneous worship whether in a house setting or on a stage.

United Pursuit have released 3 live albums, Live at the Banks House (2010), Simple Gospel (2015) and Tell All My Friends (2017)

KRISTENE DIMARCO

SCHRIJVER VAN 'IT IS WELL' EN 'I WILL FOLLOW'
SCHRIJVER VAN 'IT IS WELL' EN 'I WILL FOLLOW'
Kristene DiMarco is a singer-songwriter who has devoted her life to spending time with God in the unseen place. Kristene’s passionate worship inspires believers of all ages to pursue the heart of God in a deeper way. Kristene is a featured worship leader at Jesus Culture Conferences, The Call, and God TV. She is a prophetic voice for her generation who carries a strong anointing for intimacy and encounter through worship.

Chris McClarney

SCHRIJVER VAN 'YOUR LOVE NEVER FAILS' EN 'WASTE IT ALL'
SCHRIJVER VAN 'YOUR LOVE NEVER FAILS' EN 'WASTE IT ALL'
Chris McClarney groeide op in de kerk als zoon van een jeugdpastor. Hij ontmoette Jezus op jonge leeftijd en begon voor een groep aanbidding te leiden toen hij 14 jaar oud was. Inmiddels heeft hij een voltijdsbediening in lokale kerken en evangelisatieprojecten in Nashville, Tennessee. Zijn krachtige lied “Your Love Never Fails” werd één van de populairste kerkliederen in Amerika. Chris is nu ook lid van het Jesus Culture aanbiddingsteam waar Kim Walker-Smith ook deel van uitmaakt. Chris schreef ook ‘Defender’ samen met Kees Kraayenoord, dat in het Nederlands als ‘Beschermer’ bekend is. McClarney bracht afgelopen jaar zijn live album ‘Everything And Nothing Less’ uit en hij is ook te horen op de recente live albums van Jesus Culture.

Rivers & Robots

UK (MANCHESTER)
UK (MANCHESTER)
Rivers & Robots is een band uit het Britse Manchester die de afgelopen jaren een ‘stille favoriet’ is geworden van een groeiende groep fans. Dat komt voor een belangrijk deel door het verfrissende geluid dat de groep laat horen. Ze combineert electronische muziek met akoestische instrumenten. De bandnaam is een samensmelting van metaforen van dat geluid. Vorig jaar maakte het Nederlandse publiek kennis met Rivers & Robots en een paar weken daarna bracht ze haar nieuwe instrumentale album ‘Still Volume 1’ uit. Dit jaar keert ze terug voor een volledig optreden op het Openskies festival!

Nathan Jess

PUBLIEKSFAVORIET
PUBLIEKSFAVORIET
Was regelmatig te gast in Nederland als voorprogramma van diverse bekende artiesten waaronder Jeremy Camp, Martin Smith en Leeland.

Line-up

Bekijk line-up
BEKIJK LINE-UP

Festival info

See festival info
Festival info

Accommodatie

See camping options
Camping opties

Festivalterrein

See what's on site
Festival site